Leyla Aksoy
Leyla Aksoy är ett beautyproffs från Stockholm som anser att skönhet ska vara tillgängligt för alla. På sin blogg strävar hon därför alltid efter att skriva pedagogiskt, oavsett mottagarens bakgrund och förkunskaper. Mellan skapandet av texter som förklarar vad som är vad, är hon alltid på jakt efter nya favoritprodukter som slår hennes nuvarande. När hon inte provar nytt, nördar ner sig i specifika ämnen, klappar in ett serum eller maskar så jobbar hon som lärare och driver ett av beauty-Sveriges populäraste Instagramkonton Leyglow. Välkommen till hennes blogg på elle.se!
Annons

MINA FAVORIT SALONGER & BEHANDLINGAR!

Här kommer en liten lista på utvalda platser och personer jag vänder mig till när jag behöver hjälp med olika beauty-relaterade saker. Detta är alltså de riktiga proffsen 🙂

 1. Pipers Hudvård – här gör jag min favorit behandling: portömning.
  Annons

  Lie är bäst! Jag kan, nästan, gå på en portömning och sedan på fest direkt efter. Nästan. Här tömmer man porerna ordentligt men varsamt! Hon har även den vibrerande manicken jag alltid tjatar om, vilket gör besöket lite mindre plågsamt. Ett pro tips från mig är att kombinera en återfuktande Magic Pot behandling med en portömning. Magi! Annars är det behandlingen Basic Care som gäller!

 2. Pipersgatan 30 – Emma är den frisören jag vänder mig till i alla lägen. Ett litet klipp? Emma! En toning? Emma! Uppfräschning av färg? Emma! Föna håret? Emma! Det här med att föna håret… min nya besatthet. Vill föna mig hos Emma 1/v och vara fin till nästa gång vi ses. Lyx.
 3. BANGS – vill jag gå från mörkt till ljust, vilket jag vill 1-2 per/år så är Marre bäst! Han vet exakt hur han ska få till en askig nyans på oss brunetter med mycket röda pigment på endast en sittning.
 4. Essie nagelbar – på Åhléns City har Essie en liten nagelbar där de fixar super fräscha manikyrer med deras vanliga samt semi gel lack. Väljer ju alltid samma, gissa vilken —> lack *hehe*. Riktigt duktiga!
 5. Roc Brows – drottningarna av ögonbryn? Här kan man boka in både 3D bryn samt vanlig ögonbryns-fix! Fluffiga ögonbryn är ledorden.
 6. Brow Felicia – en till ögonbrynsdrottning! Felicia jobbar med vax + färg och du behöver aldrig oroa dig för att hon ska ”ta för mycket”. Även hon är förespråkare för fluffiga bryn och trollar fram en tjocklek på brynen du inte trodde fanns!
Annons

<3

3 kommentarer till “MINA FAVORIT SALONGER & BEHANDLINGAR!”

 1. Katja skriver: 08 november, 2019

  GOMMMMMAN SOM JAG PRINTSCREENAT DETTA!!!


 2. Jenny- skriver: 19 november, 2019

  Vad exakt heter den vibrerande manicken ? Vill testa den behandlingen själv 🙂


  1. leyla skriver: 21 november, 2019

   Ingen aning tyvärr. Fråga din hudterapeut om hen använder något verktyg i sin portömning.


Dela på:
Laddar
https://leyla.elle.se/mandagslistan-23/