Leyla Aksoy
Leyla Aksoy är ett beautyproffs från Stockholm som anser att skönhet ska vara tillgängligt för alla. På sin blogg strävar hon alltid efter att skriva pedagogiskt, oavsett mottagarens bakgrund och förkunskaper. och är alltid på jakt efter nya favoritprodukter. När hon inte provar nytt, nördar ner sig i specifika ämnen, klappar in ett serum eller maskar så jobbar hon som lärare och driver ett av beauty-Sveriges populäraste Instagramkonton Leyglow.
Annons

HANDKRÄMERNA SOM KOMMER ATT RÄDDA DIG I HÖST

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Fina händer är viktigare än ____________. Fyll i! Skämt åsido! Produkttips i all ära men innan jag går in på tips kring produkter som håller händerna mjuka och fina vill jag bara trycka på vilken skillnad det gör att faktiskt bära vantar/handskar när det är kallt ute. Revolutionerande! Ni som hittills skippa det, testa så kommer ni förstå hur mycket det faktiskt gör. Om man inte skyddar händerna så spelar det i slutändan ingen roll hur mycket man smörjer.

Annons

När jag inte glömmer, smörjer jag alltid in mina händer med min favorit handmask, som inte är en handmask men som jag bestämt är en: Hemp Hand Protector från The Body Shop precis innan läggdags. Fixar till de torraste händerna!

På dagen har jag två andra favoriter som jag växlar mellan. Kriterierna för en bra handkräm såhär års är: krämig/balmig, ej kladdig, vårdande/reparerande, mjukgörande, väldoftande/parfymfri och relativt snabb absorberande.

Annons

Två favoriter just nu:
1. L’Occitane Shea Butter Hand Cream (reklamlänk via Apprl) med 20% sheasmör, honung och mandel extrakt + kokosolja. Klassisk handkräm som alla älskar. Nördig info: säljs en sån här var 3e sekund around the world enligt L’Occitane. Doftar gott!

2. CeraVe Reparative Hand Cream (reklamlänk via Apprl) med ceramider och hyaluronsyra. Jag har börjat testa mer och mer från detta budget märke med grymma ingredienser. Vårdar, reparerar och mjukgör! Parfymfri!

Alla 3 nämnda ovan är budget och värd varenda lilla krona.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
<3

Dela på:
Laddar