Leyla Aksoy
Leyla Aksoy är ett beautyproffs från Stockholm som anser att skönhet ska vara tillgängligt för alla. På sin blogg strävar hon alltid efter att skriva pedagogiskt, oavsett mottagarens bakgrund och förkunskaper. och är alltid på jakt efter nya favoritprodukter. När hon inte provar nytt, nördar ner sig i specifika ämnen, klappar in ett serum eller maskar så jobbar hon som lärare och driver ett av beauty-Sveriges populäraste Instagramkonton Leyglow.
Annons

FASHION MED LEYGLOW

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Oj oj oj! Som ni har önskat ett höstplock! Och ett höstplock ska ni få! Är riktigt nöjd med denna. En perfekt blandning av tidlösa höstplagg som finns i butik just nu. Som vanligt är det två av mina favoriter och go 2’s som levererar. Bra material och bra priser! Det passar perfekt till min stil och plånbok. Se detta som del 1! Fler kommer <3

Annons

ARKET

Annons
 1. Tröja – jag bokstavligen skrek när jag såg den här tröjan för att det var så mycket Leyla över den. Förutom att den är så jävla basic och cool, kolla detaljen som går längs med tröjan. Dör. Köp en likadan, gör det bara!
 2. Tröja – när jag ska vara lite mer vågad så är färger som på denna tröja det jag kör. Älskar den här greish nyansen till klarblåa jeans. Mmm. Rundad hals + oversized fit.
 3. Tröja – måste jag äga alla de perfekta svarta bastopparna med tvist kanske ni undrar? Svaret är ja. Denna i 100% ull kommer hålla mig varm medan jag fortsätter med min gamla vanliga stil – topp + jeans.                        Eftersom jag dröjt med detta inlägg har två favoriter tilllommit under tiden:
 4. BONUS 1! – svart baströja med u-ringning, långa ärmar och lång ”kropp”. Den mest ställda frågan, var jag hittar bastopparna lik denna. Här levererar Arket en på 96% bomull och 4% elastan.
 5.  BONUS 2! – höstens snyggaste boots? Perfekt square toe, högt i skafft och låg klack! Det är 10p för mig. Finns även i brunt ”snake effect” mönster för den modige!

WEEKDAY

Annons
 1. Kappa (reklamlänk via Apprl) – detta är årets version av min kappa från förra höst och vintern som jag har fått så många frågor om! Den tog tyvärr slut direkt så vet att många har suktat efter just denna. Tveka ej om du är en av de, denna är super fin och maffig.
 2. Kappa (reklamlänk via Apprl) – läs rock! Denna är för dig som letar efter en mer maskulin cut!
 3. Kappa (reklamlänk via Apprl) – jag är kär i denna i år! Vet att Acne hade en liknande förra året som jag suktade efter men hade tyvärr inte 15.000kr över för den. Detaljerna på ryggen är allt!
 4. Kavaj (reklamlänk via Apprl) – hallå? Ett till plagg som skulle kunna säljas hos Acne. Vad är detta för magisk kavaj som Weekday skapat? Så himla fina detaljer med stora axlar, smalare midja och knäppningen fram. Bas på annan nivå helt enkelt!
 5. Jeans (reklamlänk via Apprl) – jaha ni trodde att jag skulle göra ett plock utan mina favoritjeans? Omöjligt! Om din kropp gillar dessa lika mycket som min så är det de bästa. Hög midja, tight rumpa och lösa + raka ben = perfektion.

Kommentarer till “FASHION MED LEYGLOW”

 1. Olivia skriver: 13 oktober 2020 kl 17:22

  Åh tack! Nu känns hösten lite härligare.


Dela på:
Laddar