Leyla Aksoy
Leyla Aksoy är ett beautyproffs från Stockholm som anser att skönhet ska vara tillgängligt för alla. På sin blogg strävar hon alltid efter att skriva pedagogiskt, oavsett mottagarens bakgrund och förkunskaper. och är alltid på jakt efter nya favoritprodukter. När hon inte provar nytt, nördar ner sig i specifika ämnen, klappar in ett serum eller maskar så jobbar hon som lärare och driver ett av beauty-Sveriges populäraste Instagramkonton Leyglow.
Annons

EN KVÄLLSRUTIN

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Här kommer en produktlista på min senaste kvällsrutin som jag delade med mig av på @Leyglow igår! Majoriteten av produkterna är nedsatta just nu. Enjoy!⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Min steg för steg rutin just nu:

 1. Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm (reklamlänk via Apprl) – börjar med att massera in balmet som smälter bort allt.
  Annons

  Riktigt mysigt steg! Torkar av allting med en mini handduk som jag blött ner i varmt vatten. Perfekt att man kan dra ner handduken i dekolletaget utan att blöta ner hela badrummet.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  2. Dermalogica Special Cleansing – tvättar sedan ansiktet med en gel rengöring för att få bort det sista. Super pris via länken!
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  3. Bioderma Sensibio H20 (reklamlänk via Adtraction) – torkar av hårlinjen med en bomullspad + micellärvatten för att inte missa något. Tänk på detta om du ofta får plitor däromkring.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  4. Dermalogica Daily Microfoliant – sedan kör jag livets bästa och mildaste wash off exfoliering. Favoriten är som Tips! Om du låter den få verka i någon minut istället för att tvätta av direkt blir den en mild enzyme mask.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  5. La Roche Posay Toleriane Ultra 8 (reklamlänk via Apprl) – har för tillfället ingen toner så kom på den genialiska idén att använda en av alla mistar jag har som toner. Doft och alkoholfri! Perfekt för även den allra känsligaste. 25% rea på den just nu.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  6. Efter misten är jag klar med alla rengöringsdelar, lagom återfuktad och går över till att välja mellan power kombo 1 med AHA (reklamlänk via Apprl) + retinol (reklamlänk via Apprl) (balanserande, renande, exfolierande, ”anti-age” & glow)

Annons

eller power kombo 2 med C vitamin (reklamlänk via Apprl) och E vitamin (reklamlänk via Apprl) (snäll, fukt, glow, skydd mot påfrestningar i luften). Varvar som sagt dessa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7. Verso Eye Serum (reklamlänk via Adtraction) – duttar sedan på min mest aktiva ögonkräm med retinol!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
8. Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque – avslutar alltid hela kalaset med en återfuktande nattmask. Alltid nattmask, alltid fukt. Detta är ej en uttalad nattmask men det går superbra att sova med den! På 20% rea just nu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om jag är otroligt trött så tvättar jag ansiktet noga, sprayar och lägger en mask och däckar sen. Finns inga måsten!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
<3

7 kommentarer till “EN KVÄLLSRUTIN”

 1. Linnealinneabrannstrom.com skriver: 20 september 2019 kl 10:20

  Tack för det här dunderinlägget! <3


 2. Cecilia skriver: 23 september 2019 kl 20:53

  Är parfym.se en auktoriserad återförsäljare av elemis? Känns inte helt safe..


  1. leyla skriver: 24 september 2019 kl 10:15

   Nope, de parallell importerar Elemis.


 3. anna skriver: 23 september 2019 kl 22:53

  När du kör c-vitamin + e vitamin (som är en mask) tar du ändå derma masken efter?


  1. leyla skriver: 24 september 2019 kl 10:16

   Nej, då har jag redan en mask ju 🙂


 4. Frida skriver: 19 december 2019 kl 22:53

  Dum fråga kanske.. men när du skriver att efter misten går du på din power kombo. Då lägger du alltså någon av de över alla de stegen du precis lagt? Hur länge låter du allt ”sjunka in” innan du går på nästa? /mvh rookie men hudvårdsälskare


  1. leyla skriver: 19 december 2019 kl 23:09

   Hej! Förstår inte frågan riktigt. Efter att jag tvättat mitt ansikte på kvällen applicerar jag min toner/mist och sedan någon av kombo alternativen ovan, bestående av 2 produkter. Väntar en kort stund mellan steg 1 och 2 i kombon pga. det känns bäst så men annars väntar jag inte mellan produkterna. Bara att köra lager på lager.


Dela på:
Laddar