Leyla Aksoy
Leyla Aksoy är ett beautyproffs från Stockholm som anser att skönhet ska vara tillgängligt för alla. På sin blogg strävar hon alltid efter att skriva pedagogiskt, oavsett mottagarens bakgrund och förkunskaper. och är alltid på jakt efter nya favoritprodukter. När hon inte provar nytt, nördar ner sig i specifika ämnen, klappar in ett serum eller maskar så jobbar hon som lärare och driver ett av beauty-Sveriges populäraste Instagramkonton Leyglow.
Annons

ANSIKTSMASKER: LERA + SHEET

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Det är dags att tillägna ett inlägg till lermasker och sheet masks! Dels för att det är två favorit kategorier i form av rengöring och återfuktning och dels för att ni önskat detta. För mig kan dessa två olika sorters masker absolut gå hand i hand när jag har tid. Börja med en lermask och följ upp med en sheet för maximal effekt. Djuprengöring följt av fukt är magi!

Annons

Här kommer mina all time favoriter.

Lermask:

Lermask är min go to när jag vill rengöra min hud på djupet och dämpa överflödet av talgproduktionen. Jag har en hud som lätt blir tilltäppt och behöver därför underhållas kontinuerligt.  Jag har två masker som jag älskar och som alltid levererar.

 1. The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask (reklamlänk via Apprl) – min budgetfavorit! Innehåller bland annat kol, tea tree-olja och krossade gröna teblad som rengör på djupet och ger en exfolierande effekt. Rekommenderat den i år och alla har älskat den lika mycket som mig.
 2. Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque (reklamlänk via Apprl) – en lite dyrare men riktigt bra och dryg mask! Innehåller kaolin lera från amazonas och aloe vera. Denna mask skjuter ut all skit från porerna.
Annons

Sheet mask:

Sheet mask är min go to när jag har tid och vill ge huden en återfuktande boost. Här har jag 5 stycken favoriter som alla gör sitt och kommer från tre k-beauty märken som ligger mig varmt om hjärtat.

 1. Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis Anti-oxidant Mask (reklamlänk via Apprl) – en vårdande och återfuktande mask med propolis.
 2. By Wishtrend Natural Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask (reklamlänk via Apprl) – en c vitamin och e vitamin bomb till mask som ljusar upp och återfuktar.
 3. Klairs Rich Moist Sheet Mask (reklamlänk via Apprl) – en tvådelad fuktbomb till mask.
 4. Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Lifting Mask (reklamlänk via Apprl) – en mask som kan likställas ett glas vatten för ansiktet. Massa hyaluronsyra.
 5. Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask (reklamlänk via Apprl) – en mask som både lugnar, vårdar och återfuktar.

<3

2 kommentarer till “ANSIKTSMASKER: LERA + SHEET”

 1. Tawar Modaresi skriver: 16 april 2020 kl 20:45

  Fantastiskt! Väntat på det här 😍


 2. Mikaela skriver: 17 april 2020 kl 07:05

  Så bra 😍😍 är kiehls lermask lite snällare än body shops för en känsligare hud?


Dela på:
Laddar